IНТЕРВ'Ю СТАТТI КОЛОНКИ САМООСВІТА КОНТАКТИ



МАУ. Під крилом мрії. Підсумки 2017 року
"За результатами першого кварталу 2017 року аеропорти України значно наростили пасажиропотік. Не винятком є і міжнародний аеропорт «Івано-Франківськ». Як відомо, у травні 2010 року аеропорт був переданий у концесію ТОВ «Скорзонера», що на мою думку дозволило йому пережити важкі часи та зберегти статус міжнародного. Наявність в ІваноФранківську робочого аеропорту, який в подальшому буде тільки розвиватися має велике значення, Івано-Франківськ – місто значних туристичних можливостей, а повітряні ворота, роблять його відкритим для всього світу. Також аеропорт з міжнародним сполученням сприяє залученню іноземних інвесторів, що також відіграє важливу роль для розвитку регіону в цілому" - Денис Лукачович, регіональний менеджер Департаменту з продажу в Україні авіакомпанії МАУ.
МАГІЧНА ГУЦУЛЯНДІЯ

Про вплив світових трендів на створення нових туристичних продуктів Яремчанщини розповідає керівник групи компаній туристичного сервісу «100 стежин» Сергій ВОЛОШИН.

Івано-Франківськ – місто для бізнесу. Рейтинги та досягнення міста

Для кожної людини рідне місто, в якому ми народилися,  працюємо, у якому проходить наше життя, – найкращеВ даний час у Івано-Франківську проживає понад чверть мільйона мешканців. У сьогоднішньому глобалізованому світі час не стоїть на місці, тому, яким же є місто Франкове порівняно з іншими обласними центрами України, чи йде воно в ногу з часом, чи не загубилося на периферії суспільного розвитку і яким може стати завтра? Ми маємо слушну нагоду поспілкуватися з Оленою Блінніковою, очільником Головного управління статистики в Івано-Франківській області, установи, яка володіє багатогранною інформацією щодо показників розвитку економіки та соціальної сфери як  регіону, його територіальних складових, так і країни в цілому. Олена Бліннікова є постійним членом робочої групи облдержадміністрації з підготовки програми соціально-економічного та культурного розвитку областіщо визначає наш подальший поступ вперед, а це і підвищення рівня та якості життя населення, конкурентоспроможності сфери виробництва та послуг, ефективності управління життєдіяльністю. 

НАША АМБІЦІЯ - ФОРМУВАТИ МАЙБУТНЄ

«Молоді люди ідуть звідси, і якщо ми не придумаємо якісь стримуючі фактори і не запропонуємо їм, як реалізувати себе на місці, то будемо ще більше відставати в розвитку від інших міст» - Юрій ФИЛЮК, підприємець-ресторатор, керівник компанії «23 ресторани», співзасновник платформи «Тепле Місто» про нові проекти на міжнародному рівні та перспективи Івано-Франківська.

ЛІДЕР УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ: «КАРПАТСМОЛИ»

В м. Калуші на Івано-Франківщині є сучасне високотехнологічне підприємство «КАРПАТСМОЛИ», яке спеціалізується на виготовленні карбамідо-формальдегідних та меламінових смол, що «в’яжуть» плити типу OSB, деревостружкові, деревоволокнисті плити й фанеру різної щільності, які ми використовуємо як у меблевій промисловості, так і у широкому спектрі внутрішніх та зовнішніх робіт під час ремонту.

ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ З НАДІЇ...

ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ З НАДІЇ...

У грудні 1990 року на сучасній вулиці Незалежності, прямо в центрі нашого міста, з’явилася…«Надія».

Майже синхронно із зародженням в Україні перших паростків демократії в Івано-Франківську відчинили свої двері готель та ресторан із вивіскою, що вселяла сподівання на краще майбутнє, — «Надія».
Нині, озираючись у ті часи, можна вважати, якби Україна, що за півроку після того проголосила незалежність, розбудовувалася за тими ж лекалами, що й фірма на чолі з Мирославом Бойком, ми давно уже жили б у процвітаючій, успішній державі...

Не маючи спеціальних знань і навичок, творці закладу робили все інтуїтивно, але з великим натхненням. Чутка про те, що в Івано-Франківську з’явився перший готельно-ресторанний комплекс європейського рівня, розлетілася в лічені дні.
З тих пір, вже чверть століття «Надія» для багатьох франківців і гостей міста залишається тим місцем зустрічі, яке «змінити не можна». А для тих, хто всі 25 років працював і працює над розбудовою цього бренду – справою життя.
Саме завдяки команді, кожен член якої вклав свою цеглинку у міцний фундамент «Надії», фірма стала брендом, що вдало поєднав у собі різні напрями діяльності. З одного боку, кухню — майстерню з приготування їжі, а з іншого — театр з приготування й подачі задоволень – відпочинкових, туристичних, косметичних.

Сьогодні фірма «Надія» — це могутня мультибрендова компанія, яка об’єднує готельно-ресторанний комплекс, мережу брендових магазинів-кафе «Делікатес», Кондитерський і Кулінарний Дім, Дім м’ясних делікатесів, туристичного оператора, будівельну компанію.
Чим живе й куди рухається далі уже 25-річна «Надія», найкраще знають ті, хто творить її за кадром. Кожен з них має що сказати. Отож, знайомтеся — «Надія».

Мирослав Бойко
Засновник фірми «Надія»,
Заслужений працівник сфери послуг України, повний кавалер орденів «За заслуги»:

- Коли 25 років тому ми опинилися на зламі епох, після рішучих дій першого Президента України Леоніда Кравчука щодо зміни форм власності у державі, фірма «Надія» стала першим підприємством у місті, що почало працювати за новими правилами. Хоча опір бюрократії був шалений!
Все, що ми тоді робили, — робили вперше. Не маючи жодного досвіду, ми інтуїтивно йшли до мети – створення прогресивного підприємства з високими стандартами послуг. І сьогодні, коли нам 25, ми бачимо, що наш вибір був правильний, а продукція та послуги фірми «Надія» високо оцінені людьми та визнані на державному рівні.


Маргарита Бойко,
Генеральний директор фірми «Надія», Заслужений працівник сфери послуг України, доктор філософії в економіці:
- Найціннішим капіталом нашої компанії є команда, для якої важлива самореалізація, а також не тільки професійний, але й особистий розвиток. Ми просто з душею робимо те, що в нас найкраще виходить, те, що ми любимо. Атмосфера і позитивні емоції — невід’ємний елемент нашої роботи. А щира гостинність фірми «Надія» — це наше кредо, стан душі, натхнення щодня.


Любов Романюк,
Заступник гендиректора з громадського харчування:
- Кухарі наших ресторанів створюють шедеври кулінарного мистецтва, поєднуючи традиції бабусиних рецептів із вишуканими європейськими новинками. Наше золоте правило — використання тільки екологічно чистих місцевих продуктів. Жодних хімічних добавок! Ягоди, фрукти, салатні інгредієнти для наших гостей вирощені у власному органічному саду. Ми розуміємо, що найдорожчим для кожного є здоров’я, а тому щодня створюємо унікальні, корисні, свіжі, безпечні продукти найвищої якості та смаку.

Галина Якимечко,
Директор готелю:
- Подяка гостя — найбільше досягнення, яке можна здобути у сфері гостинності. Незалежні експерти та відвідувачі з усього світу високо оцінили роботу нашого готелю. Ми пишаємося відзнаками міжнародних організацій: TripAdvisor, Booking та Zoover. Готель «Надія» увійшов у трійку кращих бізнес-готелів України - Ukrainian Hospitality Awards 2015. З кожним роком ми збільшуємо кількість номерів класу «люкс». Номерний фонд готелю відповідає міжнародним стандартам.


Галина Канюк,
Менеджер ресторану «Надія»:
- За 25 років моєї роботи у фірмі «Надія» я переконалася, що гість ніколи не забуде місця, де його тепло зустріли і де він отримав більше, ніж очікував. Це стосується усього: перша зустріч, сервірування столу, порада у виборі страв, турбота та допомога в організації весіль, днів народження, майстер-класів, тематичних дитячих свят. Найважливіше для нас — бездоганний сервіс та задоволений гість.


Гостинний персонал, вишукані страви та незабутня атмосфера вашого закладу за чверть століття вже стали родзинкою Івано-Франківська.
Ви були першими і залишаєтеся одними з найкращих!










ПОШУК ПО ДАТІ