IНТЕРВ'Ю СТАТТI КОЛОНКИ САМООСВІТА КОНТАКТИ
MEGA



Івано-Франківськ – місто для бізнесу. Рейтинги та досягнення міста

Для кожної людини рідне місто, в якому ми народилися,  працюємо, у якому проходить наше життя, – найкращеВ даний час у Івано-Франківську проживає понад чверть мільйона мешканців. У сьогоднішньому глобалізованому світі час не стоїть на місці, тому, яким же є місто Франкове порівняно з іншими обласними центрами України, чи йде воно в ногу з часом, чи не загубилося на периферії суспільного розвитку і яким може стати завтра? Ми маємо слушну нагоду поспілкуватися з Оленою Блінніковою, очільником Головного управління статистики в Івано-Франківській області, установи, яка володіє багатогранною інформацією щодо показників розвитку економіки та соціальної сфери як  регіону, його територіальних складових, так і країни в цілому. Олена Бліннікова є постійним членом робочої групи облдержадміністрації з підготовки програми соціально-економічного та культурного розвитку областіщо визначає наш подальший поступ вперед, а це і підвищення рівня та якості життя населення, конкурентоспроможності сфери виробництва та послуг, ефективності управління життєдіяльністю. 

МАГІЧНА ГУЦУЛЯНДІЯ

Про вплив світових трендів на створення нових туристичних продуктів Яремчанщини розповідає керівник групи компаній туристичного сервісу «100 стежин» Сергій ВОЛОШИН.

НАША АМБІЦІЯ - ФОРМУВАТИ МАЙБУТНЄ

«Молоді люди ідуть звідси, і якщо ми не придумаємо якісь стримуючі фактори і не запропонуємо їм, як реалізувати себе на місці, то будемо ще більше відставати в розвитку від інших міст» - Юрій ФИЛЮК, підприємець-ресторатор, керівник компанії «23 ресторани», співзасновник платформи «Тепле Місто» про нові проекти на міжнародному рівні та перспективи Івано-Франківська.

ЛІДЕР УКРАЇНСЬКОГО РИНКУ: «КАРПАТСМОЛИ»

В м. Калуші на Івано-Франківщині є сучасне високотехнологічне підприємство «КАРПАТСМОЛИ», яке спеціалізується на виготовленні карбамідо-формальдегідних та меламінових смол, що «в’яжуть» плити типу OSB, деревостружкові, деревоволокнисті плити й фанеру різної щільності, які ми використовуємо як у меблевій промисловості, так і у широкому спектрі внутрішніх та зовнішніх робіт під час ремонту.

«LA TOUR»: ДАВАЙТЕ ПОДОРОЖУВАТИ РАЗОМ!

«Наш світ на стільки великий, прекрасний, різноманітний і цікавий, що було би злочином сидіти вдома і не бачити всієї його цінності та краси. Потрібно відчувати подих пустель чи бриз океанів, милуватися краєвидами з вершин гір або з висоти польоту повітряних куль, пірнати з аквалангом, вивчати стародавні розвалини, куштувати страви всіх кухонь світу і просто божеволіти від щастя що ти живеш і подорожуєш!» - у цих словах стиль життя директора «Туристичної компанії «LATOUR» - Людмили Дубей.

ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ З НАДІЇ...

ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ З НАДІЇ...

У грудні 1990 року на сучасній вулиці Незалежності, прямо в центрі нашого міста, з’явилася…«Надія».

Майже синхронно із зародженням в Україні перших паростків демократії в Івано-Франківську відчинили свої двері готель та ресторан із вивіскою, що вселяла сподівання на краще майбутнє, — «Надія».
Нині, озираючись у ті часи, можна вважати, якби Україна, що за півроку після того проголосила незалежність, розбудовувалася за тими ж лекалами, що й фірма на чолі з Мирославом Бойком, ми давно уже жили б у процвітаючій, успішній державі...

Не маючи спеціальних знань і навичок, творці закладу робили все інтуїтивно, але з великим натхненням. Чутка про те, що в Івано-Франківську з’явився перший готельно-ресторанний комплекс європейського рівня, розлетілася в лічені дні.
З тих пір, вже чверть століття «Надія» для багатьох франківців і гостей міста залишається тим місцем зустрічі, яке «змінити не можна». А для тих, хто всі 25 років працював і працює над розбудовою цього бренду – справою життя.
Саме завдяки команді, кожен член якої вклав свою цеглинку у міцний фундамент «Надії», фірма стала брендом, що вдало поєднав у собі різні напрями діяльності. З одного боку, кухню — майстерню з приготування їжі, а з іншого — театр з приготування й подачі задоволень – відпочинкових, туристичних, косметичних.

Сьогодні фірма «Надія» — це могутня мультибрендова компанія, яка об’єднує готельно-ресторанний комплекс, мережу брендових магазинів-кафе «Делікатес», Кондитерський і Кулінарний Дім, Дім м’ясних делікатесів, туристичного оператора, будівельну компанію.
Чим живе й куди рухається далі уже 25-річна «Надія», найкраще знають ті, хто творить її за кадром. Кожен з них має що сказати. Отож, знайомтеся — «Надія».

Мирослав Бойко
Засновник фірми «Надія»,
Заслужений працівник сфери послуг України, повний кавалер орденів «За заслуги»:

- Коли 25 років тому ми опинилися на зламі епох, після рішучих дій першого Президента України Леоніда Кравчука щодо зміни форм власності у державі, фірма «Надія» стала першим підприємством у місті, що почало працювати за новими правилами. Хоча опір бюрократії був шалений!
Все, що ми тоді робили, — робили вперше. Не маючи жодного досвіду, ми інтуїтивно йшли до мети – створення прогресивного підприємства з високими стандартами послуг. І сьогодні, коли нам 25, ми бачимо, що наш вибір був правильний, а продукція та послуги фірми «Надія» високо оцінені людьми та визнані на державному рівні.


Маргарита Бойко,
Генеральний директор фірми «Надія», Заслужений працівник сфери послуг України, доктор філософії в економіці:
- Найціннішим капіталом нашої компанії є команда, для якої важлива самореалізація, а також не тільки професійний, але й особистий розвиток. Ми просто з душею робимо те, що в нас найкраще виходить, те, що ми любимо. Атмосфера і позитивні емоції — невід’ємний елемент нашої роботи. А щира гостинність фірми «Надія» — це наше кредо, стан душі, натхнення щодня.


Любов Романюк,
Заступник гендиректора з громадського харчування:
- Кухарі наших ресторанів створюють шедеври кулінарного мистецтва, поєднуючи традиції бабусиних рецептів із вишуканими європейськими новинками. Наше золоте правило — використання тільки екологічно чистих місцевих продуктів. Жодних хімічних добавок! Ягоди, фрукти, салатні інгредієнти для наших гостей вирощені у власному органічному саду. Ми розуміємо, що найдорожчим для кожного є здоров’я, а тому щодня створюємо унікальні, корисні, свіжі, безпечні продукти найвищої якості та смаку.

Галина Якимечко,
Директор готелю:
- Подяка гостя — найбільше досягнення, яке можна здобути у сфері гостинності. Незалежні експерти та відвідувачі з усього світу високо оцінили роботу нашого готелю. Ми пишаємося відзнаками міжнародних організацій: TripAdvisor, Booking та Zoover. Готель «Надія» увійшов у трійку кращих бізнес-готелів України - Ukrainian Hospitality Awards 2015. З кожним роком ми збільшуємо кількість номерів класу «люкс». Номерний фонд готелю відповідає міжнародним стандартам.


Галина Канюк,
Менеджер ресторану «Надія»:
- За 25 років моєї роботи у фірмі «Надія» я переконалася, що гість ніколи не забуде місця, де його тепло зустріли і де він отримав більше, ніж очікував. Це стосується усього: перша зустріч, сервірування столу, порада у виборі страв, турбота та допомога в організації весіль, днів народження, майстер-класів, тематичних дитячих свят. Найважливіше для нас — бездоганний сервіс та задоволений гість.


Гостинний персонал, вишукані страви та незабутня атмосфера вашого закладу за чверть століття вже стали родзинкою Івано-Франківська.
Ви були першими і залишаєтеся одними з найкращих!










ПОШУК ПО ДАТІ