IНТЕРВ'Ю СТАТТI ЕКСПЕРТИ ПОДІЇ ДЛЯ БІЗНЕСУ СПЕЦПРОЕКТ: ЗРОБЛЕНО НА ПРИКАРПАТТІ КОНТАКТИ
MEGA

14.11.2018 15:33

1️ Яка ще золота осінь?
Які прогулянки по свіжому повітрю, зустрічі з друзями, походи по гриби чи велопробіжки? Ще фотосесію якусь придумаєте. Здуріли?  У вас депресія і крапка.

13.11.2018 16:40


Aimbulance – тричі найефективніша digital агенція в рейтингу Effie Awards Ukraine, номер 1 у дослідженні Advertiser’s Choice і рейтингу «Digital агенція року» за 2014, 2015 та 2016 рік. У 2014 році AIMBULANCE стала фіналістом фестивалю рекламної креативності Cannes Lions. За результатами сезону 2013/2014 агенція зайняла 8-е місце в світовому рейтингу ефективності незалежних агенцій від EFFIE.

01.11.2018 14:53

Не беріть на роботу друзів. Ніколи. Вони думають, що у вас можна буде працювати в 2 рази менше, а ви будете їм платити в 2 рази більше. Ви ж друзі! А ви вважаєте як раз навпаки. От і виходить, що у вас після цього ані друзів, ані якісно виконаної роботи.

23.10.2018 15:18

В 2005 р. я почала професійно працювати з комерційними організаціями, і відтоді не перестаю дивуватися вмінню нашого бізнесу «виживати» в українських умовах та численним спробам допасувати національний досвід до реалій західного світу. Чи (і наскільки) готові ми до роботи на зовнішніх (західних) ринках? Що із знаного/практикованого нами вартує використовувати, а що залишити дома? Що можна адаптувати? З якими викликами зустрічається український бізнес, коли вирішує «працювати в Європі»?

28.02.2018 15:41
"За результатами першого кварталу 2017 року аеропорти України значно наростили пасажиропотік. Не винятком є і міжнародний аеропорт «Івано-Франківськ». Як відомо, у травні 2010 року аеропорт був переданий у концесію ТОВ «Скорзонера», що на мою думку дозволило йому пережити важкі часи та зберегти статус міжнародного. Наявність в ІваноФранківську робочого аеропорту, який в подальшому буде тільки розвиватися має велике значення, Івано-Франківськ – місто значних туристичних можливостей, а повітряні ворота, роблять його відкритим для всього світу. Також аеропорт з міжнародним сполученням сприяє залученню іноземних інвесторів, що також відіграє важливу роль для розвитку регіону в цілому" - Денис Лукачович, регіональний менеджер Департаменту з продажу в Україні авіакомпанії МАУ.
ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ З НАДІЇ...

ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ З НАДІЇ...

У грудні 1990 року на сучасній вулиці Незалежності, прямо в центрі нашого міста, з’явилася…«Надія».

Майже синхронно із зародженням в Україні перших паростків демократії в Івано-Франківську відчинили свої двері готель та ресторан із вивіскою, що вселяла сподівання на краще майбутнє, — «Надія».
Нині, озираючись у ті часи, можна вважати, якби Україна, що за півроку після того проголосила незалежність, розбудовувалася за тими ж лекалами, що й фірма на чолі з Мирославом Бойком, ми давно уже жили б у процвітаючій, успішній державі...

Не маючи спеціальних знань і навичок, творці закладу робили все інтуїтивно, але з великим натхненням. Чутка про те, що в Івано-Франківську з’явився перший готельно-ресторанний комплекс європейського рівня, розлетілася в лічені дні.
З тих пір, вже чверть століття «Надія» для багатьох франківців і гостей міста залишається тим місцем зустрічі, яке «змінити не можна». А для тих, хто всі 25 років працював і працює над розбудовою цього бренду – справою життя.
Саме завдяки команді, кожен член якої вклав свою цеглинку у міцний фундамент «Надії», фірма стала брендом, що вдало поєднав у собі різні напрями діяльності. З одного боку, кухню — майстерню з приготування їжі, а з іншого — театр з приготування й подачі задоволень – відпочинкових, туристичних, косметичних.

Сьогодні фірма «Надія» — це могутня мультибрендова компанія, яка об’єднує готельно-ресторанний комплекс, мережу брендових магазинів-кафе «Делікатес», Кондитерський і Кулінарний Дім, Дім м’ясних делікатесів, туристичного оператора, будівельну компанію.
Чим живе й куди рухається далі уже 25-річна «Надія», найкраще знають ті, хто творить її за кадром. Кожен з них має що сказати. Отож, знайомтеся — «Надія».

Мирослав Бойко
Засновник фірми «Надія»,
Заслужений працівник сфери послуг України, повний кавалер орденів «За заслуги»:

- Коли 25 років тому ми опинилися на зламі епох, після рішучих дій першого Президента України Леоніда Кравчука щодо зміни форм власності у державі, фірма «Надія» стала першим підприємством у місті, що почало працювати за новими правилами. Хоча опір бюрократії був шалений!
Все, що ми тоді робили, — робили вперше. Не маючи жодного досвіду, ми інтуїтивно йшли до мети – створення прогресивного підприємства з високими стандартами послуг. І сьогодні, коли нам 25, ми бачимо, що наш вибір був правильний, а продукція та послуги фірми «Надія» високо оцінені людьми та визнані на державному рівні.


Маргарита Бойко,
Генеральний директор фірми «Надія», Заслужений працівник сфери послуг України, доктор філософії в економіці:
- Найціннішим капіталом нашої компанії є команда, для якої важлива самореалізація, а також не тільки професійний, але й особистий розвиток. Ми просто з душею робимо те, що в нас найкраще виходить, те, що ми любимо. Атмосфера і позитивні емоції — невід’ємний елемент нашої роботи. А щира гостинність фірми «Надія» — це наше кредо, стан душі, натхнення щодня.


Любов Романюк,
Заступник гендиректора з громадського харчування:
- Кухарі наших ресторанів створюють шедеври кулінарного мистецтва, поєднуючи традиції бабусиних рецептів із вишуканими європейськими новинками. Наше золоте правило — використання тільки екологічно чистих місцевих продуктів. Жодних хімічних добавок! Ягоди, фрукти, салатні інгредієнти для наших гостей вирощені у власному органічному саду. Ми розуміємо, що найдорожчим для кожного є здоров’я, а тому щодня створюємо унікальні, корисні, свіжі, безпечні продукти найвищої якості та смаку.

Галина Якимечко,
Директор готелю:
- Подяка гостя — найбільше досягнення, яке можна здобути у сфері гостинності. Незалежні експерти та відвідувачі з усього світу високо оцінили роботу нашого готелю. Ми пишаємося відзнаками міжнародних організацій: TripAdvisor, Booking та Zoover. Готель «Надія» увійшов у трійку кращих бізнес-готелів України - Ukrainian Hospitality Awards 2015. З кожним роком ми збільшуємо кількість номерів класу «люкс». Номерний фонд готелю відповідає міжнародним стандартам.


Галина Канюк,
Менеджер ресторану «Надія»:
- За 25 років моєї роботи у фірмі «Надія» я переконалася, що гість ніколи не забуде місця, де його тепло зустріли і де він отримав більше, ніж очікував. Це стосується усього: перша зустріч, сервірування столу, порада у виборі страв, турбота та допомога в організації весіль, днів народження, майстер-класів, тематичних дитячих свят. Найважливіше для нас — бездоганний сервіс та задоволений гість.


Гостинний персонал, вишукані страви та незабутня атмосфера вашого закладу за чверть століття вже стали родзинкою Івано-Франківська.
Ви були першими і залишаєтеся одними з найкращих!








ПОШУК ПО ДАТІ