IНТЕРВ'Ю СТАТТI КОЛОНКИ САМООСВІТА КОНТАКТИ
MEGA



Якість продукту – запорука успіху

Кожна людина мріє про затишок в оселі та охайний вигляд двору біля неї. Але сьогодні буває нелегко визначитися із запропонованими послугами та товарами, їх ціною і якістю. Професійними підказками та історією свого успіху з журналом «МЕГА» поділився Володимир Козира – директор ТОВ «ГАРАНТПЛЮСБУД».



ОЛЕКСАНДР КУЗИК, ГЕНЕРАЛЬНИЙ ДИРЕКТОР « ELECTROLUX»:

«Власним виробництвом підтверджуємо, що Україна здатна виробляти якісні технологічні продукти».

Понад 40% пральних машин, вироблених на заводі в Івано-Франківську, компанія сьогодні реалізовує в Україні. 35% івано-франківської техніки йде в Польщу, Чехію і Угорщину, та близько 5% – у Францію, Італію і країни Скандинавії. Про якість та досягнення Івано-Франківського заводу «Electrolux» розповідає генеральний директор Олександр Кузик.

Олександр Грабовський, засновник бренду «Star face family»:

«Розвиток  галузі моди і фешн-індустрії області це напрямок нашої роботи».

ОЛЕКСАНДР КУЗИК, генеральний директор « Electrolux»:

«Власним виробництвом підтверджуємо, що Україна здатна виробляти якісні технологічні продукти».

Понад 40% пральних машин, вироблених на заводі в Івано-Франківську, компанія сьогодні реалізовує в Україні. 35% івано-франківської техніки йде в Польщу, Чехію і Угорщину, та близько 5% – у Францію, Італію і країни Скандинавії. Про якість та досягнення Івано-Франківського заводу «Electrolux» розповідає генеральний директор Олександр Кузик.

У горах, як удома. Нерухомість у Карпатах. Тенденції будівельного ринку.

Все більше українців замість життя в мегаполісі надають перевагу спокійним та затишним містечкам. Серед тих, хто пропонує сучасне комфортне житло в курортному куточку і девелоперська компанія «ПОЛЯРИС». Їхній житловий комплекс під назвою «Крайобраз» розташований у карпатському містечку Яремче.  Про тенденції в нерухомості, попит на будівельному ринку, привабливість та переваги житла в кліматичному курорті Прикарпаття розповіла СEO компанії Оксана Ціхоцька.



WINETIME рекомендує: Італія. П'ять альтернативних ідей

WINETIME рекомендує: Італія. П'ять альтернативних ідей

Італія – давно обожнюваний туристами напрямок. Можна весь світ об’їздити, а душа все одно проситиме сюди повернутись за натхненням і настроєм, що ними просякнуте ледь не кожне містечко підніжжя Апеннін до далекого півдня італійського «чобітка», від першого ракового espresso до солодкого після смаку Vin Santo за мить до сну.

Разом із нашими друзями з  WINETIME ми виокремили три  альтернативні напрямки, куди,  натішившись колізеями, вежами і  палацами, варто з’їздити за вишуканими італійськими ласощами і найдушевнішими винами, які задовільнять найвибагливіші смаки.

П’ємонт

П’ємонт порадує елегантністю смаків і поєднань. Саме тут ростуть найароматніші у світі трюфелі, саме тут створюють найкращу італійську Горгонзолу і, мабуть, - найоригінальніше різотто. Високі кулінарні традиції П’ємонту приправлені і збалансовані провінційною місцевою простотою в найкращому із сенсів.

У світі вина П’ємонт, як і французька Бургудія, до прикладу, має репутацію «міцного горішка», що до снаги не кожному. Місцеві вина надзвичайно складні і цікаві водночас. Особливо це стосується Бароло, Барбареско і Барбери, котрі будуть вдалим доповненням до тутешньої кухні, а також відмінною самостійною «головоломкою» для дружніх посиденьок у ресторанчику чи на виноробні, і видом на вкриті туманом місцеві виноградники. Особливо рекомендуємо завітати до Vietti. Найстаріша сімейна виноробня провінції славиться і вдумливим вином, і живописними ландшафтами.

Тоскана

Якщо головні туристичні місця Тоскани ви вже бачили, наступне, що варто зробити, - відправитись у глиб провінції, запинитись на якийсь час серед казкових тутешніх пагорбів, виноградників і оливкових гаїв. Вдихнути пряного тосканського повітря, посмакувати щось симпатично просте із місцевої кухні, насолодитись вином… І побільше спілкуйтесь із жителями тих країв – повни, як ніхто на світі, навчать радіти найменшим життєвим дрібничкам. 

Тут неодмінно варто спробувати  спробувати супи Ріболіта та Папа кол помодоро, салат Панцанела, сир Пекоріно, а ще, обов’язково, – простого духмяного хліба. Про тосканське вино можна розповідати роками: тут і всім відоме К’янті, і виважене Брунелло, і ультрамодні авторські вина і ще багато всього іншого. Якщо хочете глибокої історії у вині – завітайте на тисячолітню Капецану або в гості до князів Strozzi; якщо ж шукатимете щось більш сучасне і стильне, не вагаючись, відправляйтесь на Capannelle – виноробню, котрою опікується власник всесвітньовідомого Східного Експресу.

Кампанія

Кампанія із точки зору смакових вражень – ідеальна! Безкінечно темпераментні і колоритні місцеві мешканці із найпростіших продуктів творять мистецтво. Причому маестро тут ледь не кожен, адже головний їх секрет – майже інтуїтивне кулінарне чуття. А ще – справа і в самих продуктах.  Спробуйте місцеві помідори, перець, цибулю, артишоки, фенхель тощо і ви все зрозумієте. Не дарма ж саме тут свого часу з’явилась на світ піца! До речі, цій темі приділіть особливу увагу – піца в Кампанії на кожному кроці, в кожній печі, на кожному столі. Зокрема, варто відправитись на пошуки ідеальної «Маргарити», що на основі нереально смачного місцевого сиру Моцарела. На вино поїдьте в гості до Mastroberardino – справжніх «маестро» своєї справи, титулованих народом ще кілька століть тому. Якщо пощастить, тут вас здивують вином, яке роблять на землях легендарної Помпеї, а також познайомлять із рядом унікальних в своєму роді місцевих сортових вин із відмінним співвідношенням ціни та якості. Ну, а поки збираєтесь у поїздку, трішки смачних вражень на щодень ви завжди можете відшукати у гастромаркетах WINETIME свого міста.

Сергій Шалайко










ПОШУК ПО ДАТІ